Hírek / események

Beiratkozás

Kedves Szülők!

 

Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött a Zöldfa Bölcsődébe történő jelentkezés módjának, a bölcsődei beiratkozás 2020/2021. évre vonatkozó időpontjainak és a bölcsődei felvételi körzetnek a meghatározásáról:

 

A Zöldfa Bölcsődébe történő beiratkozás időpontjait az alábbiak szerint határozta meg:

 

2020. május 11. (hétfő)  8.00-17.00 h

2020. május. 12. (kedd)  8.00-16.00 h

 

A fenti beiratkozási időpontokat követően a nevelési évre az év közben esetlegesen megüresedő helyekre van lehetőség beíratásra.

 

A jogszabályban meghatározott korú diósdi gyermekeket a 2020/2021. évre a szülő/törvényes képviselő írathatja be a 2049 Diósd, Kocsis utca 1. sz. alatti bölcsődei székhelyen.

A bölcsőde felvételi körzetét Diósd város teljes területében határozta meg.

 

A beíratáshoz szükséges dokumentumok:

Az intézményben beíratáskor is kitölthető jelentkezési lap, a gyermek születési anyakönyvi kivonata vagy annak másolata a pontos adatrögzítéshez, a gyermek lakcímkártyája vagy annak másolata a diósdi állandó lakóhely igazolására, a gyermek TAJ kártyája vagy annak másolata KENYSZI rendszerben történő nyilvántartás vezetéséhez, és a szülők munkáltatói igazolása, illetve szándéknyilatkozat a bölcsődei ellátás szükségességének igazolására.

Ezeken felül amennyiben rendelkeznek vele: rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosító határozat, az egyedülállóság megállapítására vonatkozó hatósági irat, védelembe vétel esetén az erről szóló határozat, illetve sajátos nevelési igényű kisgyermek beíratása esetén, a szakértői bizottság határozata.

 

Várjuk Önöket szeretettel!

 

dr. Kósi Brigitta

intézményvezető

A Gyermekekért Díjban részesültek kisgyermeknevelőink

2017. Szilágyiné Katona Eszter  - 2018. Juhászné Horváth Zita

© 2023 by Little Tots Preschool.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now